Vastasyntyneen kuvaus ja perhekuvaus

"Newborn"


"Nauti siitä, se on pian ohi."

Muistan kuulleeni tämän monen suusta odotus- ja vauva-aikana. Niin vaan joku oli minua silloin(kin) viisaampi. Vauva on tosiaan vastasyntynyt vain tuon aivan pienen hetken.

En vielä ole tullut äitinä ymmärrykseen siitä, voiko siitä nauttia kovempaa jos oikein keskittyy mutta kuvien kautta huomaan voivani palata noihin tärkeisiin ja erittäin lyhyen aikaa kestäviin hetkiin.


Miksi newborn-kuvaus?

Siksi että vastasyntyneen ikuistaminen alle 14 vuorokauden iässä tallettaa tuon ainutlaatuisen ajan, jolloin uusi perheenjäsen on saapunut elämäänne.

Minä kuvaan newborn-kuvauksen aina asiakkaan kotona muutamasta syystä:

  1. Vastasyntyneen ja perheen ei tarvitse liikkua mihinkään.
  2. Hyviä kuvia saadaan kotonakin. Itse rakastan kuvata luonnonvalolla joten jos teillä on edes yksi ikkuna, saamme homman varmasti toimimaan.
  3. Koen palveluun tärkeäksi sen että teillä asiakkailla on mukava olla. Tätä kuvausta varten ei tarvitse siivota. Minä tuon rekvisiitan ja luon kuvauspaikan mikäli erikseen tarvetta.


Tämä palvelu on hyvä varata odotusaikana jo hyvissä ajoin vaikka tarkkaa syntymäpäivää ei tiedetäkään. Kun laskettuaika on varauskalenterissa niin osaan säästää sinne aikaa joustamiseen, sitten kun on kuvauksen aika.

Joskus käy niin ettei alle 14 vuorokauden iässä vielä haluta tai pystytä kuvausta toteuttamaan ja tuon jälkeenkin yhteisen elämänne ikuistaminen on mahdollista ja aivan yhtä arvokasta.