The FAQ

Missä toimit/kuvaat?

A.Asun itse Hämeenlinnassa ja suurin osa kuvauksista on Kanta-Hämeen alueella. Voit pyytää minua myös muualle kuvaamaan, jolloin katsomme matkakulut erikseen.

Kuvaan aina luonnonvalon avulla miljöössä tai kotonasi.
Synnytyskuvaus tapahtuu synnytyksen edetessä sairaalassa tai suunnitellusti kotona kotisynnytyksessä.

Kuinka kauan olet kuvannut?

A.Ensimmäisen järjestelmäkameran olen aikoinaan harrastuskäyttöön teini-iässä. Hetken kuvausharrastus oli tauolla, mutta löysin sen sometyöni myötä uudestaan. Aloitin valokuvaajan työni 2021 tammikuussa. Voit lukea tästä lisää "Tutustu minuun" -sivulta.

Kuinka paljon kuvia saamme?

A.Kuvamäärät vaihtelevat kuvauspaketin mukaan. Mikäli toivot eri määrää/paketin muuttamista, voit laittaa siitä viestiä niin räätälöin teille oman tarjouksen toivotusta kokonaisuudesta. Pakettien sisällöt ja hinnat löydät "Hinnasto" -sivulta.

Kuinka saamme kuvamme?

A.Riippuen kuvauspaketista, toimitan kuvanne 1-3 vkon kuluessa valmiina pakettina tai esivalintaa varten. Valmiit kuvat saatte linkin kautta jonka saatte sähköpostiinne.

Saanko jakaa kuvia somessa?

A.Saat. Se on kuvaajan kannalta jopa toivottua ja suuri kunnianosoitus. Olisi myös ihanaa, jos tägäät minut somessa jakamaasi kuvaan, jotta näen päivityksesi.

Saanko itse jälkieditoida kuvia?

A.Kuvaajanasi teen editoinnit huolellisesti aina ennen kuvien luovuttamista. Kuvat saat omaan käyttöösi mutta niitä ei saa jälkieditoida/lisätä filttereitä. Miksi? Koska valmiit kuvat ovat kuvaajan oma "käyntikortti" . Tämän vuoksi toivon että varatessasi minut kuvaajaksesi, olet tutustunut portfolion tai somen kautta tyyliini ja se miellyttää sinua.

Miten valmistaudun kuvauksiin?

A.Kuvauksiin sinun ei tarvitse tuoda kuin itsesi/kuvattava. Nyrkkisääntönä mukavalle kuvaukselle on se että sinun on mukava olla. Sinun ei tarvitse osata "poseerata" eikä mitään muutakaan, se on minun työni. Tule kuvauksiin sellaisena kuin olet, sillä sinä riität juuri noin!

Kuva: Siiri Järvinen